[Polska, Słowacja] Gastrofaza

Trasa: piesza, namiotowa, kulinarna

Prowadzący: Zbyszek Malinowski

Wyjazd: 30.04 (poniedziałek) wieczorem z Warszawy

Powrót: 6.05 (niedziela) wieczorem do Warszawy

Kontakt: zbigniew.malinowski[wiadomo co]gmail.com

Orientacyjny przebieg trasy: Krynica - Powroźnik - Leluchów - Bardejów - Zborów - Ożenna - Nieznajowa

 

W ostatnich latach na ognisku przygotowaliśmy m.in.:

  • lasagne
  • leczo
  • gulasz
  • zapiekankę ziemniaczaną
  • penne carbonara
  • moussakę
  • ciasto francuskie z cammembertem i anchois
  • ciasto ananasowe
  • kurczaka w sosie śmietanowym.

Chcesz się przekonać, co ugotujemy w tym roku? :>


A poza tym...


Odwiedzimy najbardziej urokliwe o tej porze roku zakątki Beskidu Niskiego. Udowodnimy, że to co jest smaczne, z ogniska będzie jeszcze smaczniejsze. Będziemy spać w ruinach zamku i relaksować się w SPA, a wieczorami grać w gry planszowe.


Będzie pięknie, smacznie i niedrogo!

 

Informacje organizacyjne

Posiadanie własnego namiotu nie jest konieczne. Prośba o jak najwcześniejszy kontakt ze względu na organizację transportu!

Szacunkowy koszt: ok. 130 zł + transport (z Warszawy to ok. 120 zł w obie strony) 

Uprzedzamy, że dania będą raczej mięsne!

 

 

 

A tak, mniej więcej, to będzie wyglądało:

 

Zdjęcia: Wojtek Rygielski