Image Slider - strona główna

Walne zebranie sprawozdawczo - wyborcze 2022 r.

Serdecznie zapraszamy wszystkich członków SKPB Warszawa na Walne zebranie sprawozdawczo - wyborcze, które odbędzie się w środę 25. maja 2022 r. w sali 108, w gmachu Elektroniki i Technik Informacyjnych Politechniki Warszawskiej. Podsumujemy na nim rok 2021, przedstawimy sprawozdania z działalności Koła oraz wybierzemy nowe władze na kadencję 2022/2023. Pierwszy termin przewidziano na godzinę 18:00, w przypadku nie uzyskania wymaganej obecnej liczby członków drugi termin rozpocznie się o godzinie 18:15.

Na stronie internetowej w dziale do pobrania znajduje się porządek obrad oraz lista zweryfikowanych członków SKPB uprawnionych do głosowania na zebraniu oraz do startowania w wyborach.

W przypadku pytań prosimy o kontakt na adres Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Tags:

SKPB wspierają

Tagi

Adam Panasik Agnieszka Płatkowska-Antas Akcja Lato Ala Słoma Arek Smarż Asia Borkowska Babia Góra Barbara Ciach Bartosz Pergół Bartłomiej Kobierzyński Baza namiotowa, Baza w Regetowie Beskid Makowski Beskid Mały Beskid Niski Beskid Sądecki Beskid Śląski Beskid Żywiecki Bieszczady Blanka Błaszczak, Boże Ciało Chata SKPB chata w Beskidzie Niskim Chata w Teodorówce chatka studencka Czechy Darek Gatkowski Docent Dzidek dzieci w górach długi weekend Ewa Czupta Ewa Perlińska-Kobierzyńska Gorce Gorgany Gosia Pleban Grigorii Sirociuk Grzegorz Tyliński Grzegorz Zając Hanka Nowicka harmonogram kursu Hubert Rachubiński Impreza na orientację InO Jacek Perłowski Jacek Szczepaniak Joanna Dobosz Kamila Wachnicka, Karol Osiak Karpaty Ukraińskie Kasia Janiak Korona Gór Polski Krzysiek Chodorowski Krzysiek Mazurek Kuba Rozenbaum Kurs przewodnicki, Lackowa Maciej Kubacki Manewry SKPB Marcin Błoński Marcin Drzymała Mariusz Pietrzak Mateusz Piotrowski Mateusz Trzciński Misia Łukasiewicz Natalia Zwolińska Nocleg w namiocie Nocleg w schronisku Paweł Bieniek Paweł Gilewski Paweł Lustig Paweł Łodziński Pieszy Piotr Bonik Rajd Beskid Niski Rajd Połoniny Rumunia Stasiek Sobociński studencie wyjazdy studenckie lato studenckie wyjazdy szkolenie Słowacja Teodorówka trasa dla dzieci Ukraina Weekend Wojtek Makarewicz Wyjazd chatkowy Wyjazd pod namiot Wyjazd rowerowy wyjazd schroniskowy Wyjazd w góry wyjazdy studenckie wyjazdy w góry zarząd Zawody na orientację Zosia Wiśniewska Zuzanna Smoczyńska Zuzia Smoczyńska